Feed Icon  

Contact

  • Bryant Likes
  • Send mail to the author(s) E-mail
  • twitter
  • View Bryant Likes's profile on LinkedIn
  • del.icio.us
Get Microsoft Silverlight
by clicking "Install Microsoft Silverlight" you accept the
Silverlight license agreement

Hosting By

Hot Topics

Tags

Open Source Projects

Archives

Ads

RsWebParts Update

Posted in Reporting Services | SharePoint at Friday, January 28, 2005 7:42 AM Pacific Standard Time

Ok, I've created a new project site at SourceForge.net which you can find here. Everytime I try to figure out the CVS stuff I end up feeling dumb because I can't figure it out. So hopefully I'll “get it” this weekend so that I can put some files up there. For now the project site is just an empty shell.

In the meantime I would really like to figure out this reported bug about a security issue with the web parts. I'm not really sure if I understand what the problem is but I don't think it is really an issue with the web parts but rather a configuration issue.

The reason I think it is a configuration issue is because the main web part (the report viewer) is basically just an iframe that loads a report services report. The machine that I test my web parts on  is a different machine than the reporting services server so that shouldn't be an issue. I'm just wondering if the problem is that the user viewing the web parts doesn't have access to the reporting server. But I don't really know so let's talk more about this problem either here in the comments or in the forms.

While we're at it, please post any other bugs you've run into at the project site.

Friday, January 28, 2005 12:54:00 PM (Pacific Standard Time, UTC-08:00)
I've posted my issue in sourceForge.net.
<br>Hopefully we can get it fixed [I Won't leave here till I solve this hassle:-)]
<br>
<br>Thanks
<br>Reza Alirezaei
Comments are closed.